Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

WordPress hjælp webbureau i Herning

Jeg yder gratis support gennem Meetup i Både Aarhus og Herning, men også gennem web4marketing.dk yder jeg masser af support, der ikke koster noget.. og det er da også en mulighed at hente hjælp på youtube, her laver jeg med jævne mellemrum nye indslag med tips og tricks..

Tips og tricks til WordPress

Som taler er jeg bestemt ikke verdens mester, men jeg har tæt på 20 års erfaring med Linux. Det var netop på linux at WordPress blev født og da b2 blogen det blev overtaget af Matt Mullenweg, den første version af WordPress så dagens lys i 2003..

Jeg var ikke helt med fra den gang, men fattede interesse for dets muligheder allerede tilbage i 2005, men kom først så småt i gang på en lokal maskine næsten et år senere.. min ældste blog har har levet siden 2008 .. den er at finde på old.fam-borch.dk og måtte lige have en pause på mere end et halvårs da der ved sidste flytning indsneg sig nogle database fejl.. derfor mangler der også næsten et år resten kunne jeg forholdsvis nemt redde..

Selv om old.fam-borch.dk er en meget lidt oppe i aldreren, er den opdateret til sidste nye version.. Jeg altid har været bevidst om at det er vigtigt at skrive det meste i standard editoren. Så er der kun problemer med filmformater og galleri plugins, der er blevet for gamle og ikke længere understøttes.. det har givet mig lidt udfordringer.

Scroll til toppen

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk