Lidt historie om fimaet

Som firma har jeg arbejdet med WordPress siden 2006. Jeg har hjemmesider der har levet mere end 10 år.  De er løbende blevet opdateret så de følger standarderne af i dag. 

CEO og ejer er  Per Borch.

Gennem mere end 20 år har jeg arbejdet med forskellige CMS systemer, med WordPress og Umbraco som dem jeg har brugt flest timer i.  For WordPress vedkommende har jeg været med siden 2006. Som frivillig bruger jeg tid og kræfter på at undervise og supportere i netop disse to systemer.

WordPress

Jeg er godt i gang med at oprette et større community for WordPress i Herning. Vi er i dag del af det Officielle WordPress community og nærmer os de 100 medlemmer i Herning. 

Jeg har aldrig helt forstået hvorfor der ikke er nogle gode IT uddannelser i netop Herning området, specielt ikke når vi ser på hvor innovative og kreative vi ellers er her ude på heden.

Ved at få et stærkere OpenSource miljø kan vi måske råde bod på lidt af det. Har du udfordringer med din WordPress hjemmesider så kan jeg invitere dig til at deltage i vores Meetup’s i Herning

Med langt over 10  års erfaring med verdens største Web platform for hjemmesider står jeg meget stærkt i forhold til mange andre udviklere.

Scroll to Top

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev