Hvem er Web4marketing.

CEO og ejer er  Per  Borch.

Gennem mere en 15 år har jeg arbejdet med forskellige CMS systemer, med WordPress og Umbraco som dem jeg har brugt flest timer i.  For WordPress vedkommende har jeg været med siden 2005, indimellem bruger jeg tid og kræfter på at undervise og supportere i netop disse to systemer.

Jeg er godt i gang med at oprette et større community for WordPress i Herning. Jeg har aldrig helt forstået hvor for der ikke er nogle gode IT uddannelser i netop Herning området. Ved at få et stærkere OpenSource miljø kan vi måske råde bod på lidt af det.

Med langt over 10  års erfaring med verdens største Web platform for hjemmesider står jeg meget stærkt i forhold til mange andre udviklere,  jeg er rigtig god til at sikre mine sider mod hackere. Alle mine sider opbygget helt fra de første streger på et stykke papir.. til det der vises på skærmen …. her er det ligegyldigt om det er en PC, Tablet eller Mobil mine sider er tilpasset alle platform. 

De sidste år har jeg arbejdet rigtig meget med plugin’s der sikre at din hjemmeside også arbejder godt sammen med Facebook.

Jeg ser frem til at Arbejde sammen med dig og dit Firma

MVH.

Per Borch

Luk menu

Øg dit salg

Nyhedsbrev

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk