Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Sikkerhed vs CPU load

Sikkerhed koster.. flere hostingfirmaer .. begynder at fraråde .. brugen af plugins som eksempelvis Wordfence og anbefaler i stedet at være mere kritisk i valg af plugins. En del hostingselskaber har da også et sat et fornuftigt forsvar op til at beskytte dig dig og din hjemmeside. Flere steder er de standard at der er sat en patchman malware scanner op foran alle sider.. og det giver sammen med daglig backup en god sikkerhed for din side.

Vil jeg give dem ret..Langt hen ad vejen, ser jeg ikke at det hjælper at installere yderliger sikkerhed.. Men tænkt lidt mere på at sørge for at din hjemmeside altid er opdateret, det gælder også de temaer du bruger, har du et tema der ikke længere bliver opdateret evt. pga. udløbet licens eller udvikling af temaet er stoppet. Så er der risiko for at der er fundet huller i sikkerheden, eller at din server bliver opdateret til en nyere php version din side ikke understøtter..

Selv er jeg begyndt at se mere på hvordan jeg indtil nu har sikret mine sider.. jeg ser altid på om de plugins jeg bruger live opdateret løbende.. og har ikke flere plugins på end dem jeg har brug for.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev