Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

WordPress officielle community

Som udvikler og bruger af WordPress er det kun naturligt at et Webbureau som web4marketing.dk understøtter lokale grupper #Herning og #Aarhus, det gør vi med at deltage i de lokale Meetups hvor hvor vi ud over at være vært, også bidrager med frivillig og gratis support til alle deltagere. Desværre kan jeg ikke altid nå alle.. derfor er det også med kyshånd at vi modtager hjælp fra alle andre der vil bidrage til dette..

Vi er også blevet partner i skoleprojekt.. som en gruppe unge har startet under wemeet.nu de har også valgt at starte det hele på et WordPress Site.. Jeg ved at konceptet findes i forvejen. men har valgt at støtte op om gruppen alligevel.

Jeg har sat et projekt i søen under navnet WordPress-Aarhus.dk. Her vil jeg bruge den nøgne WordPress, helt uden Seo optimering og vise, at for fortæller man sandheden.. så får man også en høj google ranking. Du vil også kunne finde mine artikler om hvordan WordPress udviklede sig. De først år har jeg netop publiceret der og her tager jeg dig med igennem de første 3 år af det vi i dag kender som WordPress.

De som kender mig ved også at jeg har gang i andre projekter.. og arbejder på at sætte et nyhedssite op til at kunne publicere nyheder.. og en del af strukturen er ved at være på på plads.. Jeg tænker at mange lokale ugeaviser vil kunne nå endnu flere læsere ved at have en dynamisk indhold gennem et nyhedssite her har jeg en løsning der er let at bruge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev