Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

WordPress 5.4 RC 4

Sidste nye skrig inden for WordPress er lige ved at være klar til den endelige udgivelse.. 5.4 Release Candidate 4 er lige pakket på GitHub og det der møder en når man installerer den er ren ny info flade .. der lover godt for resten af WordPress det er tydelig at WordPress gør rigtig meget ud af UI og at den flade vi som bruger indeholder præcis det vi skal bruge der hvor vi nu lige er. og vi har ikke brug for at se adgangen til alle kontrolpanelet indstillinger når vi skriver et indlæg..  derfor loader editoren nu også i fullscreen som standard 

Rediger side åbner block editoren  som standard .. også selv om de siderne er lavet i pagebuilder..  Her skal du ind i Arkivet for indlæg eller sider for at åbne dem i den pagebuilder der er skrevet i. De fleste page builder er baseret på det man laver i tekst editoren tinyMCE… WordPress kan læse og skrive det.. men ikke den anden vej rundt.. der får man som bruger af den klassiske editor ikke glæde at alle de nye ting der kommer til WP

Er du en af den der har en webshop.. så vil du også opleve at block editoren er ved at flytte ind der og at kravet wordpress 5.0 som minimum løftes betragteligt..

Media understøttelsen er en fantastisk oplevelser giver dig en oplevelse af at kunne lave nye indlæg lige så let og hurtigt som du altid har drømt om.. Jeg ved at man undlod at skrive adgangen til header og footer for blockeditoren ind i kernen denne gang men den er klar… det er 95 % af Temaerne ikke .. så der er formentlig meldt en deadline ud .. til dec 2020 hvis de vil med på toget..

Jeg har en artikel på min private blog her skriver jeg lidt mere om hvorfor jeg mener at det er vigtigt at komme fri af tinyMCE (classic editor) Her lister jeg 10 gode grunde til at skifte fra classic til blok editor.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev