Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Online Kursus i WordPress Woocommerce og elementor.

Kom i gang med moderne værktøjer, alt sammen baseret på WordPress hvor Jeg i videst mulige omfang udnytter mulighederne, der er i dag.
Det er rigtig at der der kom en ny standard editor for snart halvandet år siden. Det er den der udgangspunktet for min undervisning.

Jeg har en en række kursus tilbud netop nu, og har justeret prisen så alle kan være med.. så hvorfor ikke benytte den pause vi alle pludselig fik i hverdagen til at få lidt basisviden og verdens mest anvendte CMS og lær mere om de stærke sider i WordPress (b2) der blev grundlagt for snart 20 år siden.. og som i den grad stadig udvikler sig i en positiv retning.

De kurser jeg udbyder er målrettet både erfarne og nybegynder inden for WordPress, og bruger alle de nye standarder. og kigger mere en tre år ud i fremtiden.. og selv om rigtig mange firmaer er sendt til tælling i øjeblikket… så har toget WordPress slet ikke sat farten ned.. Der stadig en arv og gamle standarder der er ved at blive skrevet ud af kernen på WordPress, der hæmmer os..

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev