Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Ny checkout til Woocommerce bedre kunde konvertering

Et hurtiger og nemmere flow for kunderne og langt mere overskueligt.. Jeg har endnu ikke testet det op danske betalingsløsninger, men Stripe, Apple Pay, og Paypal er blandt dem der er klar til blockeditorens nye checkout.
Som standard det på sider der ikke bruger classic editor. der vil være problemer med de sider hvor der en lavet endpoints med en pagebuilder. så som Divi, Elementor osv. men det er vel noget der snart vil være muligt… da adgangen til Woocommerce kommer til at foregå gennem block editoren.

Når man tager de nye blokke i brug skal ændre Woocommerce indstillingerne igen.. det tager “under 5 minutter” lave de ændringer. Dog vil jeg endnu ikke anbefale at bruge det på din aktive webshop.. da det stadig er bleeding edge teknologi vil du selv teste blokkene er de at finde på WordPress.org det kræver at du minimum WordPress 5.2 installeret… men vil du bruge alle mulighederne kræver det WordPress 5.3.

Kurven har naturligvis også fået et ansigtsløft så det hele ser godt ud. på den måde er det hele fået en solid konverteringsoptimering så kunder letter og hurtigere kommer gennem den afsluttende del af købet uden problemer.

Jeg forventer at den nye checkout snart bliver skrevet inde i Woocommerce, med snart mener jeg at det nok sker inden Black friday. Så det er vel ikke for tidlig at begynde de indleden manøvre så man er sikker på at tingene kan fungere til den tid.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev