Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

WordPress hurtig og sikker se hvordan!

Classic Editor

De flest der kender mig, ved godt at jeg er doven som bare! Jeg har i mere end et år været fortaler for, helt at skrotte tinymce i WordPress. Tinymce er det, som de fleste i dag kender som Den klassiske editor. Den er heldigvis helt på vej ud.. den er langsom, oldschool, uoverskuelig menu, og i den grad træls at bruge. Nogen vil måske hævde at det er lettere at custom code i tinymce. det er så bare endnu et postulat der ikke holder i virkeligheden. 

Webbureauet Web4marketing

I det webbureau jeg har her i Herning laver jeg løsninger, der er henvender sig til dem der ønsker enkle effektive og sikre løsninger, naturligvis er de lavet langtidsholdbare. og er altid fuldt opdateret. Men det er også løsninger hvor der let kan laves et nyt udseende og design uden at mister indhold på siderne. 

Gutenberg

Der er naturligvis dem som hævder at man ikke kan ret meget i den nye editor. Nej der er ikke en lang overskuelig menu bjælke. Men man præsenteres kun for det man har behov for i det man nu lige arbejder med.  Det er også derfor jeg siger bruger du ikke den nye editor til dit arbejde i WordPress.. så udnytter du slet ikke det WordPress kan.   

Tastaturgenveje

Brug et par minutter på  tastaturgenveje og boost dit arbejde, rigtig mange funktioner tilgås let gennem genveje.. og gør det hele lidt mere tilgængeligt.og hurtigere at arbejde med. Alt det man før brugte alverdens plugins til for at laver gallerier vise billeder.. er nu blevet noget man bare gør i Gutenberg editoren uden at man tænker videre over det.

Drag and Drop

Understøttelsen af “drag and drop” og “copy and paste” gør det bare så meget nemmere at publicer nyheder. Og det at indlejre media fra youtube er også noget der virker uden, at man skal sidde og kæmpe med koder og 3. Parts plugins, man kan i dag let “nøjes” med at bruge et standard tema fra WordPress og lave en side det hurtig let og helt moderne at se på. Jeg tro at de fleste også ved at hver gang vi lægger et plugin på en side.. så bliver den en lille smule langsommere, jeg har set sider hvor man mere end 20 plugins på.. og det er noget der sløver en side og gør den tung og sløv.

SEO optimering

Dem af os der snakker om hvor vigtig det er med SEO optimering ved også at det går man efterfølgende ind og pille ved noget måske ikke er helt perfekt.. så risikerer man at gøre ondt værre ved at lave double content.. og det er da også fejl jeg selv laver.. så inden du går i gang med din hjemmeside..er planlægning af dine sider og titler så et vigtigt men ofte overset emne   


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev