Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Demo side fra dit webbureau

Jeg har lagt denne Demo side op i en ren Elementor opsætning, Folkene bag elementor laver nogle ret gode videoer der er nemme at forstå.  De er rigtig gode til at holde gløden ved lige da de hver måned frigiver de et nyt tema — ofte kommer der også nye features sammen at frigiver de nye temaer. 

Er du en af dem der forstår lidt engelsk så er der meget at hente i det materiale de publicere hver måned. Jeg lyder måske lidt meget begejstret, jeg har førhen arbejdet i flere forskellige pagebuildere men det var først med Elementor jeg oplevede at det var nemt at lave egne templates.. 

Jeg har taget elementors egen video guide med på siden.. og selv om den er på engelsk er den let at forstå og viser meget indgående hvor let det er at komme i gang med at bruge et hjemmeside design.

Mener du at det er en for stor mundfuld for dig at kaste dig ud i projekt som dette, så kan jeg helt sikkert også give dig et godt tilbud på en hjemmeside enten ud, fra et design eller ud fra dine egne ønsker om udseende. 

Er du kørt lidt fast og har du mødt nogle udfordringer du ikke selv lige kan få hul på så er der også hjælp at hente i WordPress officielle Community her i Danmark hvor vi er finde mange steder rundt om i det ganske land


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev