Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Dansk Senior Et web4marketing produkt

I forbindelse med at jeg lancerede mit nye produkt til danske seniorer har jeg også åbnet op for en masse nye support videoer. Hvor jeg gennemgår de ting der brug for i forbindelse med mine produkter. Jeg har valgt at den support jeg laver kommer til af henvende sig til dem der taler og bruger dansk i det daglige. Jeg ved godt at det ikke er specielt inkluderede at henvende sig til en meget bestemt kunde gruppe.

Alle kan godt lide at føle sig speciel.. og at de får lidt ekstra for pengene.og at jeg giver dem en “special price for you”. Det gør de gennem de fleste af de produkter jeg sælger .. og lige nu har jeg tre rigtig stærke produkter…

  1. Et stærkt produkt til mindre eller middel store virksomheder hvor jeg kan lave en super løsning til deres hjemmeside
  2. By portaler …
  3. Forenings løsninger heriblandt vores dansk senior løsning
dansk senior

Tjek vores demo side på dansk-senior.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev