Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Ny produkt serie

Jeg har barslet med det et stykke tid nu.. og jeg har de de første hjemmesider op at kører.. med et nyt produkt.. det er skræddersyet til foreninger der vil vil have noget der håndtere informationer til medlemmer… men som også er det statiske modstykke til SoMe hvor Strømmen af nyheder skubber vigtige informationer ud over kanten i en endeløs strøm.

Jeg har bygget et setup der er virker på alle platforme.. som kan dele på de forskellig SoMe medier.. men som selv bevarer det statiske indhold.. jeg har lagt en rigtig god kalender på..

I den forbindelse .. har jeg indset at jeg godt kan vise lidt tricks .. Jeg ved godt at der en en del .. udviklere der ikke deler min begejstring .. for Gutenberg editoren.. Den kan bare så meget mere end den gamle Classic og giver i den grad WordPress meget mere dynamik.

Jeg er fortaler på at lave ting simpelt .. det betyder dog ikke at vi er på forkant med udviklingen,, vi har naturlig understøttelse af video bagrunde der naturligvis ogs vises på mobil

Scroll to Top

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev