Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Efterår’s kampagne WordPress webshops og hjemmesider

Lokal Herning Webbureau tilbyder nu gratis Webshops i op til 30 dage inden du som kunde skal have tegnebogen op. 

Muligheder 

Vi har set lidt på mulighederne.  Og sat demo butikker op, og klar til at du kan starte op.. vi er klar til at lave support .. 

Standardopsætning

Vi har forsynet hjemmesider og  butikkerne med det ekstra sikkerhed, daglig backup i 30 dages cycle,  lagt nogle moduler på der sikrer dig at hjemmesiden / butikken er hurtig.. og naturligvis også med de helt rigtig SEO værktøjer der giver dig kontrollen. 

Vi har forsynet alle sider med Pro Værktøjer.. så du hele vejen igennem har det bedste af det bedste.. Du kan selv tilføje nye udvidelser / temaer.. vi anbefaler dog .. at vi følger ret slavisk den vej WordPress tager.. 

Hvad supportere vi 

Vi supportere flg. Pagebuilders: Elementor, SiteOrigin og Atomicblocks. Vi anbefaler ikke custom styling via css.. da vi ret hårdhændet kræver at butikker kører med de sidste nye opdateringer til WordPress. Vi supporterer ikke Divi builders themes. Du må naturligvis gerne bruge dem.. vi har bare set de mange problemer der er ved at brug af dem.. vi kan ikke garantere en høj oppe tid ved brug af Divi.     

Vi bruger professionelle værktøjer der sikre at dine sider bliver helt unikke

Betalings løsning 

Vi anbefaler epay (Bambora) som betalings løsning. Gerne sammen med mobilepay. 

Så har du en løsning som mange vil bruge, og som ikke sætter dig fra hus og hjem.

Vi hjælper gerne med finde sparringspartnere.. til netop din forretning

Vi arbejder hele tiden på at lave endnu bedre shops. Der kommer vi også med opgraderinger til de eksisterende shops.

Hvordan komme du i gang

SM-design har strikket et godt tilbud sammen til dig der overvejer at starte din egen webshop. Du kan få det første dage til at lege med opsætning lægge varer på hylderne, lave aftale med banken (indløsning) hele vejen har du os med på sidelinjen til at supportere dig.. vælger du at fortsætte hos os er den første måneds support gratis.. og oprettelse af din butik hos os kommer til at koste dig kr. Kr 3999

Normal timepris for support er hos os kr. 650 

Leave a Reply