Professionelle værktøjer på hjemmesiden

Vi har altid arbejdet efter princippet at simpelt er smukt og effektivt, Det har så også den fordel at det er nemt at vedligeholde.

Vi har valgt at understøtte et par temaer til WordPress i vores support nemlig hello, astra og wp-ocean vores standard opsætning bygger på astra som er super hurtig.. og kan og som der kan laves gode designs på. men som også understøtter import af gode færdige templates.

Det er også astra vi bruger som base i vores webshops og sammen med den super professionelle Pagebuilder Elementor Pro har i som kunder adgang til noget af det bedste inden for hjemmesider og webshops.

Gennem astra og elementor er der adgang til mere end 150 gratis temaer som man bruge eller hente inspiration 

Da vi også er bidrager til til udvikling af flere 3. parts plugins .. vil der løbende komme flere fantastiske muligheder til dig der har din Webshop hos os. 

Eller for at sige det på en anden måde.. Din egen hjemmeside.. han også sælge biletter for dig online.. Kontakt mig for har høre hvilke muligheder der er for dig ..

Vi er laver beta test’s lige nu ,,, så sælg dine biletter online  … mobilepay.. visa … 

Driver I et forsamlingshus –medborgerhus– multihal — så har vi en løsning der sammen med samme med en hjemmeside / webshop kan lave salget af biletter .. til noget fru. Hansen .. kan klikke sig til via mobilen.. 

Scroll to Top

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev