Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Vælg et lokalt Webbureau

Har du brug for et webbureau i Herning området, så kan det godt betale sig at bruge et lokalt bureau, ikke at du på den måde kan spare en masse penge, men jeg har en bundsolid erfaring med WordPress. Jeg lavede de første test med WordPress, helt tilbage i 2003 kort efter at WordPress var blevet født.

Der skulle dog gå det meste af 3 år inden jeg vendte tilbage til WordPress igen. Her efter blev det det foretrukne CMS system for mig. I mange har utallige udviklere peget fingre af WordPress… og kald det det ene og andet.. Som alt andet der fungere ved brug af open source så vil det i sidste ende altid vinde over dyre betalings løsninger. Og blive langt mere sikkert i dagligt brug.

I dag designer og bygger jeg alle sider helt fra bunden, med netop WordPress som CMS. Jeg kan naturligvis godt hjælpe dig videre med din gamle hjemmeside.

Også selv om den er lavet i et andet CMS end lige WordPress.

Leave a Reply

Scroll til toppen

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev