Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Foreningshjemmesider til fornuftige priser

Det skal ikke være nogen hemmelighed… det med at lave hjemmesider det er noget der bare Stjæler tid. Mange års erfaring gør mig til en kompetent medspiller, når der skal strikkes en fornuftig side sammen til en forening.

Jeg har lavet nogle simple og enkle løsninger, der gør det muligt at lave noget, der kan få din forenings hjemmeside til at se virkelig proff. ud. Jeg hjælper jer godt i gang, så siden kommer til af se fantastisk ud.

Jeg arbejder naturligvis ikke gratis.. men til en fair pris.. nogle får måske lidt for meget rabat  !..

Glemte jeg ikke lige at nævne, at jeg er en sand mester i opsætning af systemer til nyhedsbreve..

Var det noget så kontakt mig.

Leave a Reply

Scroll til toppen

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev