Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Indflytnings klar butik

Hvad er det Web4marketing kan når det gælder webshops?

Jeg levere shops på højtydende servere, der sikre at dine kunder får en god oplevelse af købe ind via din butik.

Web4marketing leverer nøglefærdige shops klar til at du kan lægge varerne på hylderne til dine kunder.

Dvs. at Web4marketing kan tage sig af det som mange finder besværlig. bla. opsætning af pakkelabels.dk, online betalingsløsning* og selv det med at komme i gang med at taste nye varer ind kan vi hjælpe dig med.

Pakkeløsninger

Jeg leverer kundebaserede pakkeløsninger med vedligeholdelse og backup af din webshop så du kun betaler for de ydelser du har brug for. Det er nemlig sådan at at ligesom i en fysisk butik skal der ryddes op, støves af og sættes nye varer på hylderne, laves status.. osv.

Det er altsammen noget jeg kan hjælpe dig med så du kommer godt på vej med din webshop.

Jeg kan hjælpe dig med det grafiske, så du får lækre billeder af dine produkter.

SEO

Jeg lærer dig op i at lave de rigtige beskrivelser af dine produkter og billeder. Det er den naturlige vej til en god “SEO”  også kaldet søgemaskine optimering.

Vi hjælper dig med at få din forretning på Google og de andre SoMe som Facebook og Twitter. Endvidere er vi P.W.A** eksperter, som arbejder aktiv at give dig meddelser til dine kunder via Webbrowser i stil med det de modtager via Email. Det gør at jeg kan tilbyde at en fuld marketing pakke med SMS Nyhedsbrev og Web Push til dine kunder.

Jeg bruger WordPress som den grundlæggende CMS for  Webshops der sammen med Woocommerce udgør det jeg bygger shoppen på. Jeg plejer at sige at jeg ikke laver lave kode eller programmere, Det sidste årstid er blandt andet brugt på at udvikle i React det betyder at jeg er på forkant med den vej som de moderne CMS’er bevæger sig.

Personligt har jeg selv arbejdet med WordPress siden 2006.. dvs jeg kiggede på første gang i 2003, her var det dog ikke det system jeg ledte efter.

*som standard bruger jeg opsæning af betalingsløsninger via Bambora https://www.bambora.com/da/dk/online/oversigt/ Du skal naturlig vis selv afholde omkostningerne herved.

** (PWAs) Progressive Web Applications her er det ofte Web Push funktionen der tales om da man her forsøger at bruge så alle enheder få de sammen beskeder gennem systemet internet browser, ude at der skal installeres et ekstra APP.  

Leave a Reply

Scroll til toppen

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev