Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Godt Nytår 2019

Godt nytår til jer alle sammen: Familie, venner, bekendte, kollegaer foreninger og forretningsforbindelser. For mig har 2018 været et år hvor jeg måske har haft alt for meget at se til. Men også et år hvor familien har taget ekstra tid.  

Vi har måttet tage afsked med nogle der er kommet nye til. Der har hele vejen være mange begivenheder med glæder og sorger.Stor del af tiden har jeg valgt helt at skubbe familien forrest i køen af opgaver.

I det kommende år vil det blive en del jeg må sige nej til, da de freelance opgaver jeg er i gang med komme til at fylde rigtig meget tid.

Vis se alle på den anden side af årsskiftet til mange nye spændende opgaver.

Godt nytår

CEO

Per Borch

Web4marketing.dk

Leave a Reply

Scroll til toppen

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev