Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

WordPress Hjælp og Support

Med tæt på 15 års erfaring med WordPress, så har vi i web4marketing.dk stort set været med siden undfangelsen af WordPress

Personlig har jeg altid anbefalet at holde igen med de mange special tilpasninger af et system som WordPress, med mindre man vil lave vedligeholdelse at den kode hver gang der kommer en opdatering til WP. Selv har jeg WordPress sider der har levet livet som aktiv i mere en 10 år. og som stadig lever og er aktiv på nettet..

Når det kommer til at hjælpe andre, supportere jeg gratis ved Meetup’s i Aarhus, Viborg og Herning, 3 aftener i hver måned..Her er der ligeledes mulighed for at møde andre brugere af WordPress, Det er min erfaring at der er lige så mange tilgange til WordPress som der er mennesker. Det er også min erfaring at de fleste gør svært det for dem selv ved at tro at de skal lave lave en “Custom Code tilpasning”. Er det den vej man vil gå, kan jeg anbefale laravel, et open source framework.

Selv kan jeg godt lide processen der er i at skabe rammerne til en hjemmeside, herfra er det det at dele min passion for WordPress, der fylder mest. Dvs. 3-4 små artikler bliver der publiceret  hver uge. 

Selv arbejder jeg for, at det skal let at bruge WordPress. Vi er ved at være der. Man kan i vid udstrækning bruge drag and drop. Når man laver et indlæg. Jeg mener ikke at man skal forlade editoren for at lave tilpasninger.. det er noget der tager for lang tid og man mister nemt fokus på det man skriver om.     

Selv bruger jeg et minimalistisk tema.. og en pagebuilder der hedder Elementor til at lave Header, Footer, Page og Post framework. Herfra er det min overbevisning at indlæg / posts skrives ene og alene i editoren ..for mig virker det fint… Og med introduktion af Gutenberg i WordPress 5.0 går det op i en højere enhed.

Jeg er en af dem der ynder at sidde og skrive artiklerne ind i et på doc.google office365 eller libreoffice.. så de på den måde både ligger lokalt og på cloud basis, mest for så tror man lige at man kan hente et par afsnit til en anden artikel…

Man kan nu også lægge grafik på artikler.. og med et simpelt Ctrl A  og Ctrl C i indlægget på WordPress siden er det klar til publish…Wolla

Man kan også kontakt mig på telefonen for support… Små problemer = Gratis.. er det noget der tager flere timer.. giver jeg gerne et uforpligtende tilbud på.  

Leave a Reply

Scroll til toppen

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev