Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Staldtips og tricks til din hjemmeside se en komplet side blive til live

Som en af de mere erfarenden udviklere i WordPress har jeg taget elementor pagebuilderen til mig. På det kommende Meetup i Herning tager jeg dig hele den visuelle vej gennem opbygningen af en forside til din hjemmeside. Du kan tilmelde dig til denne aften gennem meetup.com da der er kun er plads et begrænset antal

Som udvikler har jeg været ind over udviklingen af elementor og kan der med også hævde at jeg har flere tusinde timers erfaring med elementor. Så for mig vil det bare en ganske almindelig dag på kontoret selv om jeg bygger live,

Jeg regner med at kunne gennemgå lidt om hvor let det er blevet at lave nye indlæg på WordPress installation.

Intro til det kommende meetup, hvor jeg byder på en ret så omfattende gennemgang af opbygning af en hjemmeside med Elementor (pro)  som pagebuilder.

Elementor er en hastig voksende pagebuilder til WordPress med over 2 millioner aktive installs i dag og er på ganske kort tid blevet de de professionelle bruger til deres designs.

De nedenstående plugins er bliver brugt på en helt ren installation af WordPress som kommer til at danne grundlaget for siden.

  • Wordfence bruger jeg til at sikre mig mod hackere
  • Elementor
  • Elementor Pro Den eneste del jeg bruger lidt penge på.
  • Smush Til komprimering af billeder
  • Yoast Seo til optimering.
  • Instant Images her har man adgang til at hente billeder indirekte fra unsplash.com
  • Jettpack Ønsker man en let mådet til at genere mange opslag fra hjemmesiden til: Facebook, Twitter eller Linkedin.
  • Et galleri plugin der hedder Robo, det er dog ikke sikkert at vi hele vejen igennem dette plugin, men er du fotograf laver du en del til egen hjemmeside, så er det en måde at håndterer de mange gode billeder.du gerne vil have på din side.
Elementor pagebuilder

Siden bliver bygget på et blankt tema der hedder Astra, her er det den gratis version der bliver brugt.

Siden bliver bygget over et par timer efterfølgende  jeg laver lidt styling på landingpage og så den er klart til at modtage dine nye kunder / brugere på siden, der bliver også plads til et par undersider med og et par nyheds post.

Til at håndtere undersider og post laver jeg header, footer og en template til at håndtere indholdet.

Elementor håndtere indholdet, så du kan tilpasse indholdet til både desktop tablet og mobil mens du bygger siden.

Elementor indeholder også en rigtig god editor til at bygge og håndtere alle mulige forskellige popup’s

Det har sørget for at der er skrevet mange forskellig webhooks til bl.a. Flere forskellig mailsystemer.

Leave a Reply

Scroll til toppen

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev