Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Senior hjemmeside med masser at lette muligheder

Jeg lancerer et nyt produkt i min WordPress serie.. jeg kalder det Dansk Senior, det er en moderne løsning der kan bruges af alle .. men hvor jeg tager bruger venligheden hele vejen..

Gennem arbejdet i de frivillige organisationer har jeg ofte mødt ønsket om “at vi kunne godt tænke os en hjemmeside.. da vi ikke syntes at facebook lige opfylder de ønsker vi har til at kunne publicere vore aktiviteter”.

Jeg har lavet en let-vægts side i WordPress der opfylder de krav.. alle nye sider laves let og elegant i WordPress editoren (Gutenberg). Inden jeg nåede at blive færdig var de første kunder på banen.. vanetro er jeg i gang med flere artikler i den forbindelse .. på siderne gennemgår jeg hvordan man bruger kalenderen hvordan laver jeg et opslag / nyhed , hvordan får jeg en video på siden

Jeg har lavet nogle løsninger klar til dig der lige mangler en god moderne og stabil platform der vil kunne performe på toppen mange år ud i fremtiden.. App’s på telefonen er allerede ved at blive historie .. Google og det responsive layout på hjemmesider vandt den krig … da de flest app,s ikke har en modsvarende Hjemmeside. er de indholdet ikke søgbart på google..

Kig forbi vores hjemmeside løsninger..

  1. Vores-by.dk
  2. Dansk-senior.dk
  3. *** hemmeligt *** nyt produkt på vej

Selv om facebook er et døende projekt .. har vi valgt at kunne vise deres indhold på vore sider.

Jeg har et nyt projekt / produkt på vej … også her er de brugervenligheden der er i højsædet dog bliver kalenderdelen udvidet ganske betragtelig udvidet

Scroll til toppen

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk