Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Matt Mullenweg

Det som mange frygter er faktisk over os nu. Den gamle kendte editor er væk. Den findes ganske vist som et plugin der lyder navnet “classic”. 

Men om jeg fatter hvorfor nogen absolut vil bruge den. Der er adgang til at kunne så meget mere i den der nu er standard i 5.0 

jeg kan kun anbefale at se interviewet der her på siden. selv om den strækker sig over en time mener jeg at den mere end se værdig. Her kommer Matt Mullenweg godt rundt om det der kommer til at ske fremover med WordPress. I stedet for at kæmpe imod de ændringer der kommer… så mener jeg at det er mere vigtig at favne de mange nye muligheder der er fremover..

WordPress Meetup Herning

Herning, DK
79 Members

Denne gruppe er til alle dem som elsker at arbejder med WordPress, designere, entusiaster, amatører, forenings-folk og proffer. Lad os mødes for at dele vores viden og skabe n…

Next Meetup

Tips og tricks til billeder på WordPress

Monday, Nov 4, 2019, 6:30 PM
4 Attending

Check out this Meetup Group →

Bliv lidt klogere på WordPress

Du kan naturligvis få en masse gratis support ved at detage i Meetup i Herning. Jeg detager som supporter i 3 byer, Aarhus, Viborg og Herning.  Måske er jeg en af dem der i Danmark har mest erfaring i brug af Gutenberg og Elementor, de er i den grad er bygget til at understøtte hinanden. 

Jeg er ikke en af dem der lige laver en hjemmeside til  kr. 1500. Næ jeg starter men et udkast på papir..  så ved jeg også lidt om hvad du forventer. Jeg plejer at kunne lave en god side… med op til 20 undersider for kr. 5000. Vi kender vel alle det at vi kommer ind på en side… sidst opdater for tre år siden ….. hmm.. ikke meget liv her .. 

Det er vigtig at en hjemmeside er levende og dynamisk .. den må gerne interagere med SoMe så som Facebook. Man kan faktisk få en god ping pong effekt ved at lave et godt samspil. Facebook kan gøre det alene .. hvis man smider mange penge efter det.. 

Jeg kan da også tilbyde at vedligeholde din hjemmeside fra kr. 250 mdr. Dvs. jeg hjælper dig igennem det med poste et par nyheder, Tjekker op SEO optimeringen løbende.. google ændre trods alt hele tiden på hvad der god latin. 

Helt ærlig… vil du ha en fremtidssikret Hjemmeside, så det en som mig du skal ha fat i 

WPCrafter

Leave a Reply

Scroll til toppen

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev