Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Konsulent og ekspert

Optimerede marketings løsninger der tager det et skridt videreog sikrer dig at holde dine kunder opdateret om alle dine nyheder og gode tilbud gennem Nyhedsmail og Webpush. Vi poster dine nyheder direkte gennem din hjemmeside alle modtager gennem nyheds centeret på deres pc’er.

Jeg har en af Danmarks ældste WordPress Blogs, rent faktisk så har den overlevet mere end 10 år online. Den har overlevet at blive 4 gange. Hvilket ikke altid har været uden problemer.. naturligvis er den blevet opgraderet løbende.. så ligesom alt andet så er den til php 7.*  og helt opdateret til kunne håndtere WordPress 5.0

Der er naturligvis nogle få fejl på den men ikke noget der kommer til at give problemer. Her er det .flv filer der udgør de fleste fejl.

jeg samtidig også gang i de mest moderne danske sider, der interagerer direkte med brugeren gennem, Webpush funktioner. Det er en forholdsvis ny måde at nå ud til brugere af en hjemmeside.

Det smarte er brugeren ikke behøver at se hjemmesiden for at få nyheden eller det gode tilbud serveret, men det er stort set nok at man starter og logger på pc’en for at modtage og se nyheden.. så funktionen er mange gange mere effektiv end nyhedsmail.. at der bliver knoklet for at få webpush til at nå brugeren på samme måde på mobil og tablet er ingen hemmelighed.

Mangler din hjemmeside Webpush, så kan jeg da tilbyde det på de sider, der ligger på mit webhotel.

Om jeg bruger meget tid på at skrive kode?.. Jeg må skuffe og sige Nej, men jeg kan skrive og lave kode direkte i vim. Det er dog ikke derjeg vil bruge min tid. Jeg har arbejdet perifert med Linux server ogdesktops siden 2003. 

Jeg har på en del af de blogs jeg ofte skriver på, gjort meget ud af at skrive om at være klar til at være klar til WordPress 5.0. her bliver Gutenberg Editoren skrevet ind i CORE delen af WordPress.. Er du klar til det eller vil du blive hængende i  et outdatet system?

Vi er klar til WordPress 5.0 hos Web4marketing.dk er du?

Leave a Reply

Scroll til toppen

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev