Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

hjemmesider på WordPress design eller billig redesign

Web4markting et webbureau, der er hjemmehørende i Herning Kommune. Her laver jeg kreative design løsninger, der hviler på generationer af kreative mennesker i familien. Jeg arbejder også i WordPress regi hvor jeg bidrage med lidt timer hver måned til det store fællesskab som WordPress jo også er.

Det skal da heller ikke være nogen hemmelighed at jeg har lidt sjov i tankerne,, når jeg snakker om WordPress … og ikke mindst når jeg nævner ordet WordCamp,,, og Danmark .. sammen med 2020.. jeg vil ikke løfte det alene .. men ..

WordPress for alle.. WordCamp i Danmark..

Jeg ved godt at det vil bliver noget at et projekt, at kaste sig ud i .. men det er vel netop det der kendetegner mig, det er gør jeg bare.. også må vil se om jeg kan bunde.. jeg har lavet en mail liste på wordcamp.dk her kan du følge med i om det lykkes at .. lave et WordPress event i Danmark i 2020

Scroll til toppen

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk