Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Beta test af Elementor v2.7

Det fleste ved vist godt at jeg er fortaler for pagebuilderen Elementor og at jeg har brugt rigtig mange timer med det, jeg også er med indover når det drejer sig om teste de nye versioner, inden de møder den almindelige bruger. Det kan kun glæde mig at den måde som de nye versioner performer på kommer til at booste den oplevelse du får når du sidder og arbejder med programmet..

Kig forbi et at mine test sites og se lidt mere om hvad du kan forvente dig af de kommende opdateringer af Elementor.

På Randzone.dk bruger jeg til at afprøve det sidste nye der kommer til Elementor.. og selv om det er beta versioner der bliver testet, så er det sjældent at det giver de store problemer med stabilitet.

Alle de nye forbedringer er der bliver udgivet i den frie del af Elementor og er derfor noget der lige pludslige er at finde på mere end 3 milioner hjemmesider

Leave a Reply

Scroll til toppen

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev