Eksperthjælp, support til opdateringer og redesign af din hjemmeside. jeg kan også hjælpe dig med en ny hjemmeside.Jeg tager næsten 15 år’s WordPress erfaring med ind i samarbejdet. 

Jeg arbejder altid med de nyeste løsninger i WordPress.. og har brugervenlighed .. øverst på listen.. vælge man at bruge WordPress til sin hjemmeside så har man også adgang til til verdens største netværk af frivillige hjælpere.. Det er kernen som WordPress over .. derfor er det også den mest stabile og sikre platform til hjemmesider. 

Det er rigtigt at man ofte hører om hjemmesider der er blevet hacket

Det sker da også at det er en WordPress hjemmeside der bliver hacket ja der er mere end 60 millioner WordPress hjemmesider og mere end 50 % af alle firmaer har en WordPress hjemmeside.

Det er dog let at beskytte en hjemmeside mod at blive hacket. Det til trods er der mange der glemmer at gøre det.  Vi har lavet processen med opdateringer automatisk. Det er nemlig en meget vigtig brik i sikkerheden. Det med sikkerhed og backup noget jeg som firma tager meget alvorlig..  Derfor sørger jeg også for at der bliver lavet løbende tests af de backup’s jeg får lavet

åbendør

Mit speciale er branding af små og mellemstore virksomheder og her er en god hjemmeside et vigtigt værktøj.

Scroll til toppen

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev