Dansk, Jysk, med Herning som base.. 20 års erfaring med hjemmesider. og bookingsystemer. Jeg er designer bestseller’s systemer der får tingen til at ske. 

Jeg arbejder med lavpraktiske løsninger.. ud fra devisen Keep it Simple.. giver løsninger der giver god marketing. 

Jeg kan hjælpe dig med en hurtig kampagneside der sammen med dine øvrige So-Me sider kan gøre en forskel for dit salg.. 

Kom i gang med moderne marketing — og få hjælp til — at bruge hele paletten af marketings værktøjer der eksklusivt sætter dine produkter i centrum.

Jeg bruger meget tid og kræfter på at give gratis support til nye WordPress brugere men har også lavet en hjemmesider hvor man ved selv studie kan hente masser af hjælp.. det hele har mine egene systemer som udgangs punkt . kig for wp-ekspert.dk og bli’ inspiret 

Scroll til toppen

Send mail

Øg dit salg

Nyhedsbrev